t: 'a', s: '89877', chk: '852c469bc571e6050bcb127c92c98259', overrideOptions: {} }; (function() {var tt = document.createElement('script'), s = document.getElementsByTagName('script')[0]; tt.setAttribute('type', 'text/javascript'); tt.setAttribute('src', (document.location.protocol == 'https:' ? 'https' : 'http') + '://tm.tradetracker.net/tag?t=' + _TradeTrackerTagOptions.t + '&s=' + _TradeTrackerTagOptions.s + '&chk=' + _TradeTrackerTagOptions.chk); s.parentNode.insertBefore(tt, s);})();

televisie | expert

Avinity Classic COAX-kabel 2m Klasse 2 kabel

Op Home Media Centre is alles over televisie te vinden: waaronder expert en specifiek Avinity Classic COAX-kabel 2m Klasse 2 kabel (Avinity-Classic-COAX-kabel-2m-Klasse-2-kabel372570125)

De Avinity COAX-kabel verguld 110 dB levert signaal met een hoge resolutie en een kristalhelder geluid. Voordelen van de Avinity COAX-kabel verguld 110 dB * Maximaal signaaloverdracht over alle frequenties * Hoge resolutie en kristalhelder geluid * Afgeschermd met hoge dichtheid * Vergulde stekkers De Classic Line kabel voor optimaal beeld en geluid Deze krachtige COAX-kabel levert een signaal met hoge resolutie en een kristalhelder geluid. De kabel is voorzien van een slim plug, een afscherming van 110 dB en heeft een lengte van 2 meter. Ontdek meer over Avinity ()


sterren: onbekend

EUR: 24.99

Andere producten uit deze categorie

Samsung QE65Q77TAL QLED TV

Op Home Media Centre is alles over televisie te vinden: waaronder expert en specifiek Samsung QE65Q77TAL QLED TV

Met de Samsung QE65Q77TALXXN haal je een prachtige moderne Samsung QLED-tv in huis.

EUR: 1899.00

Samsung QE43Q67TAS QLED TV

Op Home Media Centre is alles over televisie te vinden: waaronder expert en specifiek Samsung QE43Q67TAS QLED TV

Stap in de wereld van QLED met de Samsung QE43Q67TASXXN. Met deze Samsung-tv geniet je altijd van de pracht die QLED te bieden heeft. Van de schitterende beeldkwaliteit met 100% kleurvolume en Quantum HDR tot het fraaie Ambient Mode.

EUR: 799.00

Salora 55UHS3804 UHD TV

Op Home Media Centre is alles over televisie te vinden: waaronder expert en specifiek Salora 55UHS3804 UHD TV

Met de Salora 55UHS3804 haal je een grote 55 inch (139cm) 4K Ultra HD TV in huis met ingebouwde wifi. Met deze tv geniet je van heldere en kleurrijke beelden dankzij de HDR10 weergave.

EUR: 449.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties