witgoed | expert

Wpro AFR301 wasmachine accessoire

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Wpro AFR301 wasmachine accessoire (Wpro-AFR301-wasmachine-accessoire372535381)

Voorkom vet, schimmels en nare geurtjes door de wasmachine maandelijks te reinigen met de WPRO AFR301 wasmachine reinigingstabletten. Het regelmatig reinigen van uw apparaten kan de levensduur en de prestaties van het apparaat verbeteren.


sterren: onbekend

EUR: 14.95

Andere producten uit deze categorie

Xavax Stofzuigerzak Bs 01 /Doos 4 Stuks + 1 Filter stofzuiger accessoire

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax Stofzuigerzak Bs 01 /Doos 4 Stuks + 1 Filter stofzuiger accessoire

De Xavax Stofzuigerzak BS 01/Doos 4 stuks + 1 filter schaf je aan als vervanger voor originele of niet originele stofzuigerzakken.

EUR: 10.95

Numatic NVA-FLEXI stofzuiger accessoire

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Numatic NVA-FLEXI stofzuiger accessoire

De Numatic NVA-FLEXI is een accessoire voor Numatic stofzuigers. Met zijn flexibele en slanke design maak je lastige plekken in huis, zoals achter banken en kasten, eenvoudig schoon.

EUR: 29.95

Xavax Y-connector toevoerslang wasmachine accessoire

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Xavax Y-connector toevoerslang wasmachine accessoire

De Xavax Y-connector toevoerslang gebruik je bij het op elkaar aansluiten van twee toevoerslangen.

EUR: 6.49

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties