witgoed | apparatuur

Nilfisk Handy 2-in-1 25,2V Li-ion steelstofzuiger

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Nilfisk Handy 2-in-1 25,2V Li-ion steelstofzuiger (Nilfisk-Handy-2-in-1-252V-Li-ion-steelstofzuiger372529172)

De Handy 2-in-1 25, 2V Li-ion van Nilfisk is een snoerloze, manoeuvreerbare stofzuiger die snel en eenvoudig zijn werk doet. U kunt de stofzuiger vanaf de lader pakken en meteen gebruiken. Ook kunt u de unit van de steel nemen en die op de tafel of andere plekken boven kniehoogte gebruiken. De accu heeft een snelle lading en lange looptijd. Door de roterende borstel in het vloermondstuk pikt de zuiger kruimels en haren met gemak op. De wasbare en herbruikbare filter biedt een langere levensduur.


sterren: onbekendEUR: 149.00

Andere producten uit deze categorie

Braun SI 7042 GR stoomstrijkijzer

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Braun SI 7042 GR stoomstrijkijzer

Met de Texstyle 7 Pro SI 7042 GR van Braun kunt u moeiteloos in alle richtingen strijken, zelfs achterwaarts en over hindernissen zoals knopen, zakken en ritsen.

EUR: 63.95

Nilfisk GM/King/Extreme/Elite stofzak

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Nilfisk GM/King/Extreme/Elite stofzak

Deze stofzuigerzakken van Nilfisk zijn geschikt voor de Elite Classic stofzuigers. In de verpakking zitten vijf zakken.

EUR: 21.95

Nilfisk CDNF4000/CDNB5000 papier stofzak

Op Home Media Centre is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Nilfisk CDNF4000/CDNB5000 papier stofzak

Deze stofzuigerzakken van Nilfisk zijn geschikt voor de VP600. In de verpakking vindt u 10 stuks.

EUR: 17.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (apparatuur)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties