verzorging | expert

Babyliss baardtrimmer E856E

Op Home Media Centre is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Babyliss baardtrimmer E856E (Babyliss-baardtrimmer-E856E372509405)

Creëer de perfecte baard met de Babyliss E856E baardtrimmer. De vlijmscherpe roestvrijstalen mesjes zijn elektrochemisch geslepen en onderhoudsvrij. Onderhoud uw baard met optimaal comfort en precisie. De trimhoogte is makkelijk in te stellen met het handige draaiwiel. U kunt de baardtrimmer gebruiken met of zonder snoer. Voordelen van de Babyliss E856E * Met de vlijmscherpe mesjes trimt u uw baard supersnel en met optimaal resultaat * Eenvoudig afspoelbaar onder de kraan * Met of zonder snoer te gebruiken Baardtrimmer met instelbare trimhoogte Ideaal voor het creëren en bijhouden van de perfecte baard. Deze baardtrimmer biedt optimaal comfort en ultieme precisie. De messen, zijn zoals bij alle baardtrimmers van Babyliss, elektrochemisch geslepen wat ze vlijmscherp maakt en zorgt voor super snel en optimaal resultaat. Met het handige draaiwiel zet u de trimhoogte vast en u kunt trimmen met en zonder snoer.


sterren: onbekendEUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Inventum weegschaal PW708ZW zwart/rvs/transparant

Op Home Media Centre is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum weegschaal PW708ZW zwart/rvs/transparant

Uitgebreide weegschaal met gebruikersherkenning De Inventum PW708ZW personenweegschaal geeft u een completer beeld van uw gezondheid dan een gewone personenweegschaal.

EUR: 24.95

Inventum weegschaal PW405WT wit

Op Home Media Centre is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum weegschaal PW405WT wit

Nauwkeurige weegschaal Met de Inventum PW405WT weegschaal is het monitoren van uw gewicht heel eenvoudig. De digitale weegschaal heeft een glazen weegplateau, die tot 100 gram nauwkeurig weegt. Het maximum weegvermogen is 180 kilo.

EUR: 18.95

Braun krultang Satin Hair 7 - CU750

Op Home Media Centre is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Braun krultang Satin Hair 7 - CU750

Prachtige krullen zonder kleurverlies Gekleurd haar is kwetsbaarder en heeft een extra voorzichtige behandeling nodig tijdens het stylen. De Braun Colour Saver technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en voorkomt te hoge temperaturen.

EUR: 48.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties