phone | expert

Salora ACE100 actioncam

Op Home Media Centre is alles over phone te vinden: waaronder expert en specifiek Salora ACE100 actioncam (Salora-ACE100-actioncam372523034)

De Salora ACE100 is een FullHD action cam met een waterproofcase en een 2 inch TFT-display. Deze actioncam is ideaal voor het vastleggen van al uw avonturen. Deze actioncam heeft een 1.3MP sensor en een beeldhoek van 120° en naast videos kunt u ook fotos maken met deze actioncam. Verder is hij voorzien van een micro USB aansluiting en beschikt hij over de mogelijkheid om een micro SD-kaart te plaatsen van maximaal 32GB. De 900 mAh accu is goed voor een gebruiksduur van circa 2 uur wanneer volledig opgeladen. De ACE100 is uitgerust met een USB-aansluiting om de camera rechtstreeks aan te sluiten en op te laden via uw pc. De Salora ACE100 wordt standaard geleverd met o.a. de volgende accessoires: - Waterproof casing - Protective cover - USB Kabel - Stuur/zadelpen bevestiging


sterren: duurEUR: 39.95

Andere producten uit deze categorie

Azuri Autolader USB-C met extra USB 2.4amp 1.2m oplader

Op Home Media Centre is alles over phone te vinden: waaronder expert en specifiek Azuri Autolader USB-C met extra USB 2.4amp 1.2m oplader

Deze autolader van Azuri zorgt ervoor dat u uw toestel zonder problemen kunt opladen. De adapter kan aangesloten worden op de 12-volt aansteker.

EUR: 17.95

Doro 6050 mobiele telefoon

Op Home Media Centre is alles over phone te vinden: waaronder expert en specifiek Doro 6050 mobiele telefoon

Wilt u een prachtige telefoon die u niet hoeft open te klappen om te zien wie er belt? Deze gebruiksvriendelijke klaptelefoon heeft nummerweergave aan de buitenkant, een groot 2, 8 inch scherm aan de binnenkant en een 3 MP camera.

EUR: 89.95

Samsung Book Cover voor Galaxy Tab A 10.1 T580 tablethoesje

Op Home Media Centre is alles over phone te vinden: waaronder expert en specifiek Samsung Book Cover voor Galaxy Tab A 10.1 T580 tablethoesje

De Book Cover voor de Galaxy Tab A zet je eenvoudig op twee verschillende manieren stevig neer. Wilt u comfortabel een film kijken? Zet hem dan rechtop. Een e-mail typen of foto&aposs bewerken? Zet hem dan in de lage stand.

EUR: 39.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties