computer | expert

Scanpart styluspen touchscreen ballpoint zwart muis

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart styluspen touchscreen ballpoint zwart muis (Scanpart-styluspen-touchscreen-ballpoint-zwart-muis372043982)

Met deze Scanpart Stylus Pen (zwart) kunt u eenvoudig uw telefoon, tablet of andere touchscreens bedienen. Deze Scanpart Stylus Pen heeft aan de ene zijde een ballpint en aan de andere zijde een pen.


sterren: onbekend

EUR: 6.99

Andere producten uit deze categorie

SanDisk Cruzer Ultra Flair 64GB (USB 3.0) usb-sticks

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek SanDisk Cruzer Ultra Flair 64GB (USB 3.0) usb-sticks

Met de SANDISK CRUZER ULTRA FLAIR kunt u al uw bestanden veilig bewaren. Met SanDisk SecureAccess kunt u uw privédocumenten vergrendelen met een wachtwoord. Met de USB 3.0 aansluiting kunt u uw bestanden tot wel 4 keer snelle overzetten.

EUR: 39.95

Eminent EW3221 - Draadloze Optische Muis muis

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Eminent EW3221 - Draadloze Optische Muis muis

Geniet van draadloze vrijheid met de Ewent EW3221 Draadloze Optische Muis! Deze muis is ideaal voor gebruik in huis, op het kantoor of als je onderweg bent.

EUR: 12.95

Canon CLI571BK inkt

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Canon CLI571BK inkt

PIXMA-inktcartridges. Sommige dingen werken beter samen dan alleen. Daarom is het verstandig om originele inkt en fotopapier van Canon te gebruiken, speciaal ontworpen voor PIXMA-printers, voor de best mogelijke resultaten.

EUR: 13.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties