computer | expert

Devolo powerline dLAN 1200 triple+Powerline

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Devolo powerline dLAN 1200 triple+Powerline (Devolo-powerline-dLAN-1200-triplePowerline372527190)

De dLAN 1200 triple+Powerline van Devolo zorgt ervoor dat onderbroken verbindingen tot het verleden behoren. Deze adapter staat garant voor stabiel en supersnel internet in uw huis. Dankzij de drie geïntegreerde gigabitpoorten nog meer flexibiliteit. U bent in een mum van tijd online: u hoeft alleen maar de adapter uit te pakken, in het stop contact te steken en u kunt surfen. De verbinding is zeer stabel en snel en voldoet aan hoge eisen. De drie gigabitpoorten zorgen voor meer mogelijkheden. U kunt kiezen of u uw netwerkapparaat draadloos verbindt of via een LAN-kabel op de dichtstbijzijnde adapter aansluit. Het geïntegreerde stopcontact aan de voorkant werkt als een normaal stopcontact, hierdoor kunt u elke elektrische aansluiting benutten. Dankzij de optimale encryptie is uw netwerk een veilig netwerk.


sterren: identiek

EUR: 78.95

Andere producten uit deze categorie

Brother laser printer HL-S7000DN

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Brother laser printer HL-S7000DN

Met deze hogesnelheidsprinter van Brother brengt u productiviteit naar een hoger niveau. De geavanceerde inkjet technologie combineert extreem hoge printsnelheden met zeer lage printkosten.

EUR: 3684.00

HP inkt 364 geel

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek HP inkt 364 geel

HP 364 gele inktcartridges printen foto&aposs van professionele kwaliteit en documenten van laserkwaliteit met HP Vivera inkt. Foto&aposs op Advanced Photo Paper zijn direct droog, waterbestendig, veegvast en lichtbestendig.

EUR: 13.95

Brother scanner ADS-3000N

Op Home Media Centre is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Brother scanner ADS-3000NEUR: 729.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties